Ni-Na Design Logo
Potražite nas na instagramu i facebooku
Prati nas

Opći uvjeti

  /  Opći uvjeti
Ni-Na Design Logo

Narudžbe

Naše proizvode je najbrže i najjednostavnije naručiti putem web trgovine. Web trgovina je potpuno sigurna za korištenje, a vaši podaci i veza su kriptirani SSL enkripcijom. Po izvršenoj kupnji primit ćete mail potvrdu narudžbe. Proizvodi u našoj web trgovini podijeljeni su u dvije kategorije: “proizvodi na stanju” i “proizvodi po narudžbi”. Naručeni proizvodi se mogu razlikovati od proizvoda na web trgovini.

Plaćanje

Trenutno je moguća opcija plaćanja:

1. Prethodnom uplatom na račun

Dostava

Proizvode šaljemo dostavnom službom DPD. Proizvodi na stanju bit će dostavljeni u roku od 2-4  radna dana. Proizvodi po narudžbi bit će dostavljeni u roku od 20 radnih dana. Ako prilikom zaključivanja kupnje u košarici imate “proizvod na stanju” i “proizvod po narudžbi”, proizvode dostavljamo kada “proizvod po narudžbi” bude spreman. Proizvode šaljemo dostavnom službom, načinom slanja kojeg ste odabrali prilikom narudžbe. Ako ste odabrali dostavu s plaćanjem prilikom preuzimanja, u cijenu proizvoda će biti uključeni troškovi dostave. Vaši podaci za dostavu moraju biti točni i potpuni. U slučaju neuspjele isporuke i zakašnjelog preuzimanja, te povratka narudžbe na našu adresu, zadržavamo pravo dodatno naplatiti poštarinu.

Trošak dostave za Hrvatsku je 5,00 € (37,67 kn). Kupci iz Hrvatske podmiruju trošak dostave za sve narudžbe u vrijednosti manjoj od 80,00 € (602,76 kn).

Slanje pošiljke u inozemstvo

Za slanje pošiljke u inozemstvo potrebno je prethodno kontaktirati STUDIO XXL; Ni-Na Design putem maila info@ninadesign.hr
Trošak dostave za BiH je 5,00 € (37,67 kn). Trošak dostave za ostatak EU je 15-20 €. Svi inozemni kupci (uključujući BiH) moraju podmiriti cijeli trošak dostave za sve narudžbe te prethodno putem mail-a info@ninadesign.hr utvrditi iznos dostave individualno za svaku takvu narudžbu.

Otkaz narudžbe

Otkaz od strane kupca

Kupac ima pravo otkazati narudžbu za sve proizvode, osim za personalizirane proizvode (imena, materijali po posebnoj narudžbi) koji su poslani u proizvodnju. Kupcu ćemo izvršiti povrat plaćenog iznosa najkasnije u roku od 30 dana. Za sve nepreuzete proizvode zadržavamo pravo naplate troškova dostave i pakiranja.

Otkaz od strane web trgovine

U iznimnim situacijama moguć je otkaz narudžbe od strane web trgovine. Radi se o iznimnom slučaju, kada nismo nismo u mogućnosti proizvesti i/ili isporučiti traženi proizvod. Ako ne pristajete na zamjenski proizvod,

izvršit ćemo povrat novca u punom iznosu.

Reklamacije i povrat kupljenih artikala

Povrat i zamjena robe

STUDIO XXL, u nastavku Ni-Na Design se obavezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda koji se nalaze na web stranicama. Slika proizvoda na internet stranici može odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.
Prema Zakonu o zaštiti potrošača u slučaju da je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan isporučenom robom, istu može, ne navodeći razlog, zamijeniti ili vratiti (o svom trošku) u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka robe, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Takvu robu potrebno je poslati na adresu STUDIO XXL, Kralja Tomislava 1, 21240 Trilj Hrvatska, s naznakom – Povrat robe, i napisanim razlogom povrata (Ne odgovaramo za krivo naručenu robu).
Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen broj narudžbe i broj računa na koji ćemo izvršiti povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.
Pravo na zamjenu robe ili povrat robe u zamjenu za novac o našem trošku možete koristiti u sljedećim slučajevima:
  • isporuka robe koja nije naručena,
  • isporuka robe koja ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet trgovine Ni-Na Design
  • isporuka robe koja ima vidljive greške ili oštećenja.
U gore navedenim slučajevima u izjavi o jednostranom raskidu ugovora uz naziv proizvoda trebate navesti i opravdan razlog za povrat ili zamjenu, a izjavi priložiti dokaz.
U svim drugim slučajevima izravne troškove povrata robe snosite sami.
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ako proizvod kojeg želite vratiti zadovoljava navedene uvjete, izvršit ćemo povrat novca umanjenog za poštarinu. Troškove povratne poštarine snosite vi. Ako je učinjena greška od strane Ni-Na Design, tada mi snosimo troškove povratne poštarine. ​Robu oštećenu u transportu niste dužni preuzeti. Preuzimanjem robe potvrđujete da ste primili ispravne neoštećene artikle.

Povrat i/ili zamjenu možete zatražiti pismenim putem na adresu: adresa ili na mail info@ninadesign.hr

Reklamacije

Kupac može reklamirati sve kupljene proizvode. Proizvodi koje ste koristili možete reklamirati u roku 6 mjeseci od dana kupnje. Reklamacija obuhvaća funkcionalne nedostatke koji su nastali našom greškom ili greškom u proizvodnji. Reklamacija ne obuhvaća nedostatke uzrokovane nepravilnim korištenjem. Funkcionalne nedostatke imamo pravo prvo pokušati popravit, te ako to ne bude moguće, proizvod ćemo zamijeniti novim, ispravnim. Da bi reklamacija mogla biti uzeta u obzir, potrebno je prliožiti račun.

Proizvode možete reklamirati pismenim putem na adresu: adresa ili na mail info@ninadesign.hr. U dogovoru s vama, proizvod može biti zamijenjen istim ili sličnim proizvodom iste vrijednosti. Reklamaciju ćemo nastojati riješiti u najkraćem mogućem roku.

Podnošenje prigovora

Pogledaj na ovom linku: podnošenje prigovora
CroatianEnglishGerman